Onze dansschool.

Al sinds 1981 staat bij ons het gezellig dansen hoog in het vaandel. Wij vinden , dat u dansles nemen moet gaan ervaren als een avondje uit.

 

Toch willen wij het dansen : de kwaliteit , de moderne manier van lesgeven en up-to-date variaties niet uit het oog verliezen. Zowel voor ons als voor u proberen wij de nieuwe trends binnen het dansen in de gaten te houden door het bezoeken van studiedagen of congressen .

 

In onze school komen ook regelmatig dansleraren en paren vanuit de wedstrijdgeledingen of opleidingen van dansleraren.

 

Onze dansschool is aan gesloten bij : de Federatie Dansleraren Organisaties (FDO) hetgeen garant staat voor : gediplomeerde dansleraren en vaktechnisch gezien : juist werkende leraren , modisch en trendy.

 

Wat bieden wij sinds jaar en dag?

 

Allereerst willen wij benadrukken , dat u bij ons kwaliteit en gezelligheid kunt vinden .Wij en u staan op de vloer, omdat wij dansen heel leuk vinden en om u een avondje uit te geven. Dansen is plezier voor ......... Onze cursussen bestaan uit 26 weken . Met een lesduur van 1 uur en 15 minuten* , waarvan 1 uur lesgevende tijd. Onze lessen hebben meestal dezelfde opbouw , nl.: indansen, herhaling en instructie van de dans waaraan gewerkt wordt en we eindigen met nog wat oefenen. Bij ons krijgt u de Ballroom en de Latijns - Amerikaanse dansen.

 

Gedurende het seizoen organiseren wij diverse avonden ( die in de wijde omgeving al bekend staan om de gezelligheid ) , waarop u het geleerde in praktijk kunt brengen.

 

De oefen-dansavonden staan gepland op zaterdag van 20.45 tot 23.15 uur.

 

Thema-dansavonden duren over het algemeen langer.